Biscoff-juustokakku
15 annosta / yli 60 min / helppo
Ainesosat
Pohja
- 200 g Biscoff-keksejä tai piparkakkuja
- 70 g voita
Täyte
- 500 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl vaniljasokeria)
- 300 g Biscoff-levitettä
- 3 dl kuohukermaa
Koristelu
- 50 g tummaa suklaata
- 2 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl vaniljasokeria)
- keksejä
Ohjeet
Pohja
Pingota SAGA leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. noin 20 cm). Vuoraa myös vuoan reunat leivinpaperilla.
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos esivalmisteltuun vuokaan.
Täyte
Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, vanilja ja biscoff-levite yhteen. Vatkaa kuohukerma paksuksi vaahdoksi ja kääntele kahdessa erässä täytteeseen. Levitä täyte pohjan päälle, tasoita pinta ja anna asettua jääkaapissa vähintään 5 tuntia, mieluiten yön yli.
Koristelu
Sulata suklaa ja pursota siitä pieniä sydämiä leivinpaperille (voit tehdä leivinpaperista tötterön pursottamista varten). Anna sydämien asettua pakastimessa hetki.
Viimeistele kakku vaniljalla maustetuin kermavaahtopursotuksin, keksein ja suklaasydämin.
Kiitos hyvistä ohjeista, mutta olisi kiva,jos ilmoittaisit myös vuuan koon ohjeissa.
Hei Ruusa! Pahoittelut, että tämä oli vahingossa jäänyt pois. Yleensä kyllä ilmoitan vuoan koon.
Minkä kokoiseen vuokaan teit kakun?
20 cm:n kokoiseen vuokaan. Pahoittelut, että se oli vahingossa jäänyt ohjeesta.