Kirjoitettu: 16.maaliskuuta 2014 Kommentteja: 58

Tämä on yksi suosikkikakuistani, meillä oli tätä jopa hääkakkuna, mutta nyt huomasin sen reseptin puuttuvan blogistani kokonaan. Arkistoja kaivellessani en löytänyt kakusta juurikaan kuvia, se on aina kadonnut parempiin suihin jo ennen kuvaamista. Erityisen herkulliseksi kakun tekee omalta pihalta poimitut, kirpeät marjat yhdistettynä tuohon makeaan valkosuklaaseen. Tätä kakkua tehdään meillä aina uudestaan ja uudestaan.

Alkuperäinen ohje löytyi joskus aikoinaan Mymmelin kyökissä-blogista, mutta nyt kun tarkastelin ohjetta, siinä ei ollut lainkaan tuorejuustoa, joten jossain matkan varrella tuo juusto on kakkuun päätynyt 😀 Tässä siis tuorejuustoversio tuosta samaisesta kakusta. Kuva on muuten Ravintolapäivästämme, jossa kyseistä kakkua oli myös tarjolla. Se taisikin kadota pöydästä ensimmäisenä.

Punaherukka-valkosuklaajuustokakku

Pohja:

  • 200 g kaurakeksejä
  • 100 g voita sulatettuna

Vuoraa noin 20 cm:n irtopohjavuuan pohja leivinpaperilla. Voitele reunat. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele seos kevyesti irtopohjavuuan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan. Huom! Jos käytät reseptissä kuohukerman sijasta vispikermaa, tarvitset suuremman vuoan (24 cm).

Valkosuklaatäyte:

  • 3 liivatelehteä
  • ½ tlk (125 g) maitorahkaa
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl kiehuvaa vettä
  • 200 g valkosuklaata
  • 2 dl kuohukermaa

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita yhteen rahka, tuorejuusto ja sokeri. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa, anna jäähtyä hetken. Vatkaa kerma vaahdoksi. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja liuoita ne kuumaan vesitilkkaan. Sekoita ne vatkaten tuorejuusto seokseen, lisää sulatettu suklaa. Kääntele joukkoon kerma ja kaada täyte pohjan päälle. Laita jääkaappiin herukkatäytteen valmistuksen ajaksi.

Herukkatäyte:

  • 300 g punaherukoita
  • 1 dl sokeria
  • 4 liivatelehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • ½ tlk (125 g ) maitorahkaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta punaherukat ja sokeri kattilassa. Paseeraa herukat siivilän läpi. Sekoita pehmenneet liivatelehdet lämpimän marjasoseen joukkoon. Vaahdota kerma. Sekoita rahka ja tuorejuustoa marjaseokseen. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos valkosuklaakerroksen päälle ja anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

 

58 vastausta artikkeliin “Punaherukka-valkosuklaakakku”

  1. Ida sanoo:

    Moikka!

    Hieman on kammo ja pelotus käyttää liivatetta kokkareiden takia, oletko kokeillut agar agaria tässä? osaatko sanoa voiko korvata sillä millä suhteella?

    Mutta tässä siis olen tekemässä karviaisista tämmöisen kakkuversion, karviaiset taitaa olla hieman happamampia kuin herukat, nestemäärä marjassa aika sama. tiputtaisin itse karviaisten määrää hieman? ja kannattaisi varmaan keittää kasaan/paseerata?

    • sivadm sanoo:

      Hei Ida! Liivatteita ei kannata kyllä missään nimessä pelätä, kokkaroitumiselle on yleensä syynsä ja se on ihan hyvin vältettävissä. Eli jos käytät esimerkiksi jäisiä marjoja ja lisäät liuotetut liivatteet liian kylmään seokseen, liivate jähmettyy äkisti ja kokkaroituu. Liuottamiseen kannattaa käyttää tarpeeksi nestettä ja liivatteet tulee antaa pehmetä kylmässä vedessä ennen liuotusta. Liivate kaadetaan mousseen nauhamaisena samalla sekoittaen. Tällöin ongelmia ei pitäisi olla.

      Jos kuitenkin haluat korvata liivatteen agar agarilla (jota pidän kyllä epävakaampana vaihtoehtona), korvaa liivate samalla määrällä agar agar-jauhetta (hiutaleita tarvitset huomattavasti enemmän). Käyttämäni liivatelehdet painavat hieman alle 2 g/kpl, joten voit laskea jauheen määrän sen mukaan.

      Tehdessäsi kakun karviaisista marjat kannattaa kiehauttaa kunnolla pehmeiksi, sillä niissä on kova kuori. Paseeraamalla pääset tosiaan eroon kuorista ja siemenistä. En itse juuri vähentäisi tuota määrää, koska karviaisista jää siivilään hieman enemmän kuin herukoista. Voit myös lisätä ensin soseesta osan ja lisätä tarvittaessa loputkin.

      Iloisia leivontahetkiä!

    • Ida sanoo:

      Moi!

      Lämmin kiitos vastauksestasi, kiehautin tosiaankin nyt marjat ja paseerasin ne, todella nätin mutta melko juoksevan soseen sain aikaiseksi. lisää liivatetta vai vähemmän marjasosetta? tarkoitus saada kakkuun vai vienon karviaisen maun koska laitan vaniljatankoa siihen myös.

    • Liisa sanoo:

      Tuo kiehautettu ja paseerattu sose on aika juoksevaa, se ei haittaa. Maun kannalta voit ensin lisätä sosetta vähän vähemmän, mutta vaikka lisäisit kaikki, en usko kakun tarvitsevan lisää liivatetta. Tuo vaniljatanko on varmasti herkullinen lisä!

  2. Soili sanoo:

    Jos laittaisin pieniin silikoonovuokiin tämän ja tekisin pikkukakkuja,ni voiko pakastaa ja viikon kuluttua ottaa ja sulattaa jääkaapissa.? Mitenkähän irtoaa silikoonivuuista ?

    • Liisa sanoo:

      Hei Soili! Voit hyvin pakastaa, mutta kakut kannattaa irrottaa jäisinä silikonivuoista. Silloin ne irtoavat hyvin, sulaneina niitä ei tahdo saada ehjänä irti.

  3. Emma-Liisa sanoo:

    Hei voisko tuohon mitenkää laittaa tuoretta minttua sekaan? Tai miten se pitäis käsitellä et sulautuu joukkoon

    • Liisa sanoo:

      Hei Emma-Liisa! Minttu voi hyvinkin antaa kivaa makuvivahdetta kakkuun. Varsinaiset mintun lehdet kakun seassa jäävät kuitenkin luultavasti ikäviksi sattumiksi. Helpoin tapa saada mukavaa mintun makua kakkuun on luultavasti mitata käytettävä kerma ja kourallinen mintunlehtiä kattilaan ja lämmittämällä sitä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lämmityksen jälkeen kerma pitää jäähdyttää jääkaappikylmäksi (esim. jääkaapissa yön yli). Kylmästä kermasta poistetaan mintunlehdet, jotka ovat antaneet makunsa kermaan, jonka jälkeen kerma käytetään reseptissä tavalliseen tapaan.

  4. amanda sanoo:

    voiko kakun päälle tehdä valkosuklaasta marmorin? tarvitseeko siihen voita tai hyydykesokeria yms. ?

    • Liisa sanoo:

      Moi Amanda! Mitä tarkoitat marmorilla? Voisiko kyseessä olla drip-cake tyylinen valuma tai mirror glaze-kiille? Voit tehdä kakkuun kumman vain. Jos haluat tehdä valuvan kuorrutteen lisää suklaaseen hieman voita esim. noin 30g voita / 100g suklaata, se tekee kuorrutteesta helpommin leikattavan ja tasaisemmin jähmettyvän. Sulata voi ja suklaa ja kaada kylmän kakun päälle kun seoksen lämpötila on noin 31 °C. Erilaisia mirror glazen ohjeita on paljon, kannattaa hakea ihan googlella, omani kirjana blogiin jossain vaiheessa.

  5. Johku sanoo:

    Kuinka monelle tästä kakusta riittää? Meillä tulossa juhliin 15-20 henkilöä niin mietin riittääkö perusohje vai pitääkö tehdä 1,5 kertaisena?

    • Liisa sanoo:

      Moi Johku! Kakusta riittää noin 12–15 hengelle, riittävyyteen vaikuttaa toki myös syöjien innokkuus ja muiden tarjoilujen määrä. Jos vieraita on yli tuon 15 tekisin kakun 1,5 kertaisena, silloin sopiva vuoan koko on noin 28 cm.

  6. Maria sanoo:

    Hei, ihanan näköinen kakku. Voiko sen tehdä etukäteen ja pakastaa odottamaan juhlia siis vain pari päivää ois pakkasessa.

    • Liisa sanoo:

      Hei Maria! Voit hyvin tehdä kakun pakastimeen. Muista kuitenkin sulattaa se hitaasti, eli ota kakku jo edellisenä iltana jääkaappiin sulamaan. Kakun voi hyvin myös tehdä pari päivää ennen tarjoilua ja säilyttää jääkapissa, eli jos juhlat on lauantaina ja teet kakun torstaina se säilyy oikein hyvin jääkaapissakin.

  7. Erika sanoo:

    moi! kakku on todella kauniin näköinen! aattelin tehdä äitienpäiväksi vadelmaversiona. tämä kommentti pomppasi silmiin, kun itsellänikin on vaan 26cm vuoka:

    ”6 cm:n korkuinen 20 cm:n vuoka on tilavuudeltaan 1,9 litraa ja samankorkuinen 26 cm:n vuoka 3,2 litraa. Kakku kannattaisi siis tehdä 1,5 kertaisena. voisit vielä vaihtaa ohjeessa käytetyn kuohukerman vispikermaan, jolloin kakusta tulee vielä hieman korkeampi ja sen pitäisi ylettää hyvin vuoan yläreunaan asti.”

    eli siis mitä tulee minkäkin verran kun kakun tekee 1,5 kertaisena? autathan tyhmää!

    • Liisa sanoo:

      Moi Erika! Olen todella pahoillani, etten ehtinyt vastata ennen äitienpäivää. 1,5 kertaisena tekeminen tarkoittaa, että kerrot kaikki aineet 1.5:llä. Näin ollen
      Valkosuklaatäyte
      4½ liivatelehteä
      3/4 tlk (187 g) maitorahkaa
      300g maustamatonta tuorejuustoa
      1.5 dl sokeria (riittää kun käytät 1 dl)
      3 rkl kiehuvaa vettä
      300 g valkosuklaata
      3 dl kuohukermaa

      Punaherukkatäyte
      450 g punaherukoita
      1½ dl sokeria
      6 liivatelehteä
      3 dl kuohukermaa
      3/4 tlk (187 g ) maitorahkaa
      300 g maustamatonta tuorejuustoa

  8. Kati sanoo:

    Moikka! Kiva resepti, jota mielelläni testaan. Kysyisin vaan, että miten paljon pitäs tehä täytettä kun aion tehdä piilokakun. Ajattelin laittaa vadelma osuuden ”piiloon” 20cm vuuan kokoisena ja valkosuklaan ympärille 26cm.

    • Liisa sanoo:

      Heippa Kati! Tuohon 26 cm:n vuokaan massa menisi hyvin 1,5-kertaisena, joten tekisin ehkä vadelmamassan 1- kertaisena ja valkosuklaan 2-kertaisena. Jos teet molemmat täyttee 1,5-kertaisena, on vaarana, että sydän on niin korkea ettei valkosuklaamassa ylety sen päälle. Jotta kakusta ei tulisi liian makea, vähentäisin ehkä vähän sokeria vadelmatäytteestä.

  9. Tiina sanoo:

    Heips! Haluaisin kovasti tehdä kakun synttärijuhliin, vaikuttaa niin ihanalta. 🙂 Oliko vuokasi kuinka korkea? Huomasin vain halkaisija-mitan. Itselläni olisi 10 cm korkea vuoka, halkaisija muistaakseni 26 ja mietin jos tuplaisin täytteen määrät. Tulisikohan silloin passeli?:)

    • Liisa sanoo:

      Moi Tiina! Käyttämäni vuoka on noin 6 cm korkea, jolloin massan tilavuus on suunnilleen 1,9 litraa. Vuokasi on todella korkea, joten kaksinkertaisena ohje mahtuu vielä hyvin ja saat kakusta näyttävän.

  10. Minttu sanoo:

    Mielenkiintoinen ohje. Täytyy kokeilla. Voiko rahan korvata ranskankermaa?

    • Liisa sanoo:

      Moi Minttu. Halutessasi voit korvata rahkan ranskankermalla, mutta se tekee tietenkin moussesta rasvaisemman. Käytän kakkuun yleensä 0-5 % rahkaa ja ranskankermassa rasvaa voi olla jopa 28 %. Ero on siis aika suuri, mutta jos hieman rasvaisempi suutuntuma ei haittaa, niin hyvin voit korvata. Aika pieni määrähän moussesta on rahkaa, joten ero ei ole lopputuloksessa kovin huomattava.

  11. Helmi sanoo:

    Moi! Ajattelin tehdä jouluksi tämän kakun. Haluaisin laittaa päälle tummasuklaaganachen, mutta mahtaako tulla kuinka överimakea? 😀 Kuinka makea herukkatäyte on?

    • Liisa sanoo:

      Hei Helmi! En usko tummasta suklaasta tehdyn ganachen tekevän kakusta liian makeaa. Tuo herukkatäyte on aika kirpeä ja voit vähentää valkosuklaatäytteestä vielä halutessasi ½ dl sokeria.

  12. Iida sanoo:

    Hei!

    Ihana ohje! Ajattelin tehdä vadelmaversion kakusta tyttäreni nimiäisiin. Minulla on 26 cm irtopohjavuoka. Kuinkakohan paljon isommalla ohjeella kakku kannattaisi tehdä jotta lopputulos olisi yhtä muhkea?

    • Liisa sanoo:

      Moi Iida ja paljon onnea nimiäisten johdosta! 6 cm:n korkuinen 20 cm:n vuoka on tilavuudeltaan 1,9 litraa ja samankorkuinen 26 cm:n vuoka 3,2 litraa. Kakku kannattaisi siis tehdä 1,5 kertaisena. voisit vielä vaihtaa ohjeessa käytetyn kuohukerman vispikermaan, jolloin kakusta tulee vielä hieman korkeampi ja sen pitäisi ylettää hyvin vuoan yläreunaan asti.

  13. V.N sanoo:

    Hei! Olen tehnyt tämän kakun useammankin kerran ja on kyllä ihanaa. Voisiko tästä tehdä tyrnimarjaversion. Olen vasta 12-vuotias niin en nyt kauheasti osaa näitä. Netistä kyllä löytyy ohjeita vaikka kuinka paljon, mutta melkein kaikissa on joko tyrnihilloa tai -mehua.

    • Liisa sanoo:

      Hei V.N. Aivan ihana, että pidät kakusta! Ja olet kyllä todella taitava 12-vuotias, kun näin monivaiheista kakkua olet leiponut jo usemmankin kerran. Tyrniversio kuulostaa hienolta ja innostuinkin ideasta heti niin paljon, että päätin kokeilla. Kävin juuri viime viikolla poimimassa ystäväni pihasta tyrni-marjoja, joten aineksetkin oli valmiina. Tyrni on niin voimakas marja, ettei sitä ihan suoraan kannata korvata punaherukan määrällä, tein siis pieniä muutoksia ja laitan ohjeen blogiin parin päivän sisällä.

  14. Lotta sanoo:

    Hei,

    Onnistuukohan tää tehdä mansikoilla? Osaatko kertoa miten sitten pitäisi tehdä? 🙂

    • Liisa sanoo:

      Moi Lotta! Kakku on ihana myös mansikoilla. Silloin ei kuitenkaan kannata korvata marjoja suoraan mansikoilla, sillä ne sisältävät nestettä suhteessa enemmän herukoihin. 300 grammalla mansikoita ei mielestäni saa riittävästi makua ja suurempi määrä vetistää kakun. Mansikoita kannattaa siis keittää hieman kasaan, ennen kuin lisää ne mousseen. Ohje sopiviin suhteisiin löytyykin täältä

  15. Katriina sanoo:

    Hei
    Pitääkö myös keitetyille vadelmille tehdä tuo siivilän läpi survominen?

    • Liisa sanoo:

      Moi Katriina! Kyllä pitää tehdä myös keitetyille vadelmille. Vadelman siemenet ovat niin kovia, että ne tuntuvat ikäviltä pehmeän moussen seassa. Siivilän läpi paseeraamalla saat myös kaikki hedelmälihan irti siemenistä.

  16. Roosamaria sanoo:

    Heip! Tätä aattelin tehä äitienpäiväkakuksi. En huomannut että tämä oli tehty 20cm vuokaan, itselläni kun on vain 24sia. Mutta ostin aineksia onneksi varuilta enemmän..niin saisin siis tehtyä nuiden lisäksi yhden kerroksen esim mustaherukkatäytten. Mitä luulet tuleeko kakusta silloin myös hieno korkea ja hyvänmakuinen?:)

    • Liisa sanoo:

      Moi Roosamaria! Ideasi kuulostaa aivan ihanalta, lisäkerros tekee kakusta varmasti näyttävän ja maut sopivat myös kivasti yhteen. Kakusta saa kyllä tällä ohjeella 24 cm:n vuokaankin ihan näyttävän, 20 cm:n vuoka on nimittäin aivan piripintaan täynnä. Toivottavasti onnistuit kakussasi, pahoittelen etten ollut blogin äärellä vastaamassa aiemmin kysymykseesi.

  17. S-K sanoo:

    Huikean hyvä resepti, kiitos tästä! Todella vahvat maut, ja hyvä makeus/kirpeystasapaino. Tein boysemarja-mustaherukkaversiona veljen synttäreille ja tykättiin paljon. Ja kakku hyytyi nopeasti, jo 3h jäljeen oli syötävissä – juuri sopiva määrä liivatetta siis.

    • Liisa sanoo:

      Heippa S-K. Ihan manhtavaa kuulla ja tuo boysenmarja-mustaherukkayhdistelmä kuulostaa aivan ihanalta!

  18. Putte sanoo:

    Ajattelin tehdä tämän kakun vadelmaversion synttärikakukseni ja jäin miettimään, että kiehautetaanko marjat ja sokeri vedessä vai kuinka? Jos laitan vadelmia, niin onko tuo 1 dl sokeria sopiva määrä vai onko se jo liikaa? En haluaisi marjakerroksesta ylimakeaa.
    Ehkä vähän hölmöjäkin kysymyksiä, mutta en ole marjasoseita ennen kyhännyt ja haluan tarjota onnistunutta kakkua vierailleni! 🙂
    Innolla odotan lopputulosta, vaikuttaa ihanalta!

    • Liisa sanoo:

      Heippa Putte! Marjoihin ei tarvitse lisätä nestettä, se laimentaisi makua turhaan. Marjoista irtoaa nestettä, kun lämmität niitä ensin hieman matalammalla lämmöllä. Voit nostaa lämpöä, kun nestettä on irronnut. Jos käytät ulkomaisia pakastemarjoja, muista kiehauttaa seosta 3 minuuttia. 1 dl sokeria on mielestäni ollut vadelmienkin kanssa hyvä määrä, varsinkin jos käytät pakastevadelmia, sokeri kun pilkkoontuu vähitellen marjojen soluhengityksen vuoksi. Valkosuklaakerroksesta voit sen sijaan vähentää sokeria vaikka 1/2 dl, se tasapainottaa makua, kun marjakerros ei ole kuitenkaan ihan niin kirpeä, kuin punaherukasta tehty. Toivottavasti pidät kakusta. Eikä ollut muuten yhtään hölmöjä kysymyksiä 😀

  19. Saija sanoo:

    Mulla ois pakastin täynnä puolukoita.. Mahtaisikohan sopia herukoiden tilalle? 🙂

    • Liisa sanoo:

      Varmasti hyvää. Voi tosin olla, että hieman pienempikin määrä puolukkaa riittää.

  20. Anni sanoo:

    Moi. Olen tekemässä siskoni valmistujaisiin lauantaiksi kakkua, suunnitelmissa oli juuri nämä maut.
    Mutta mietin onko mahdollista tehdä tällä ohjeella sellaista spiraalimallia? Eli niitä mitä nyt on alkanut putkahtelemaan joka blogiin ja Kinuskikissan sivuiltakin löytyy useampi versio…

    • Liisa sanoo:

      Heippa Anni! Tarkoitat varmasti seeprakakkua, jossa kahta massaa kaadetaan vuorotellen keskelle vuokaa? Valitettavasti tämä resepti ei sovellu seeprakakuksi, sillä mousse on liian ilmavaa. Seeprakakkua varten moussen pitää olla kaatovaiheessa aika juoksevaa, jotta se levittyy kunnolla.

  21. Sanna sanoo:

    Jos tästä juustokakusta pitäisi riittää n.30 hengelle, minkä kokoiseen vuokaan tekisit ja millä suhteella tuohon ohjeeseen verrattuna?

    • Liisa sanoo:

      Heippa Sanna! Jo kaksinkertainen ohje voi riittää kolmellekymmenelle. Tietenkin riippuen muista tarjottavista ja syöjien innokkuudesta. Kaksinkertainen ohje riittää 30 cm:n vuokaan. Kolminkertaisena taisin tehdä täyteen mittaan venytettyyn kakkurenkaaseen, joka on noin 36 cm halkaisijaltaan. Silloin syötävää onkin jo todella reilusti. Teen usein kolminkertaisen annoksen kahteen vuokaan, jolloin vuokien koko on ollut noin 24-26 cm.

  22. J3nn1 sanoo:

    Hei! Onko yksi maitorahkatölkki 200 g vai jotain muuta? 🙂

    • Liisa sanoo:

      Hei J3nn1! Rahkatölkki on 250 g, pahoittelen ettei ohjeessa lukenut grammamäärää, korjaan asian.

  23. Piijushka sanoo:

    Hei!
    Miltähän mahtaisi maistua mansikkaisena versiona? Tai raparperista? Tuleviin rippijuhliin tämä olisi mitä ihanin kakku, haluaisin käyttää nyt alkukesästä saatavia marjoja.
    Ihan uusi tuttavuus nämä sivusi – minkä löydön teinkään 🙂

    • Liisa sanoo:

      Heippa Piijushka! Kiva, että löysit blogiini. Kakku on mansikkaisena todella herkullinen. Tässä linkki ohjeeseen, joka on tehty suurempaan vuokaan. Tässä myös ohje raparperimousseen, josta olen tykännyt kovasti. Sekä raparperi, että mansikka kannattaa kiehauttaa, koska ne sisältävät paljon nestettä. Saat voimakkaan maun ja kakusta ei tule vetinen. Raparperi keittämättömänä saattaa myös heikentää liivatteen toimintaa. Kokeile rohkeasti, tähän kyseiseen kakkuun en ole vielä raparperia testannut, mutta ainakin se sopii valkosuklaan kanssa mainiosti yhteen. Tulethan kertomaan miten onnistuit, jos teet kakkua 😀

  24. Anni sanoo:

    Moi! Tein tyttäreni ristiäisiin tätä. Tuli todella maukasta ja koostumukseltaan pehmoista. Kovasti vieraat kehuivat. Kiitos ohjeesta!:)

    • Liisa sanoo:

      Voi miten ihana kuulla! Tämä on kyllä ehdottomasti omiinkin suosikkeihin kuuluva.

  25. Hanna sanoo:

    Hei,

    jos käyttää kokonaisten punaherukoiden tilalla mehua niin onnistuukohan kakku?
    Mikähän määrä olisi sopiva? Liivatetta varmaan täytyisi myös lisätä?

    • Liisa sanoo:

      Heippa Hanna! Tuo punaherukka on todella nestemäistä paseerauksen jälkeen eli mehun käyttö sinänsä ei ole ongelma. Sopiva määrä olisi luultavasti noin 2 dl, silloin ei vielä liivatetta tarvitse lisätä. Jos mehu on vahvaa tiivistettä, tuo 2 dl riittää varmasti maustamaan taikinan. Suurempi määrä muuttaa kakun rakennetta ja se menettää kermaisuutensa, eli laihempaa mehua kannattaa ehkä keittää mieluummin kokoon, kuin lisätä sen määrää.

  26. Taru sanoo:

    Todella pehmoisen ja herkullisen näköinen 🙂 ja ihanan värinen!
    Mulla on pyörinyt jo pidempään päässä juustokakku punaherukasta ja tämä näyttää kyllä lupaavalta ;D

    • Liisa sanoo:

      Kiitos Taru! Väriyhdistelmä on tosiaan ihanan tyttömäisen hempeä. Tätä syötiin tytön yksivuotissynttäreilläkin ja sopi kauniisti pöytään.

  27. Kakkumonsteri sanoo:

    Kauniita nämä sinun juustokakut =) Niin kuin eilen nähtiinkin 😉
    Paula

    • Liisa sanoo:

      Ihanaa, kiitos Paula! Nyt täytyy sitten vaan panostaa siihen viimeistelyyn ;D

Jätä kommentti