Biscoff-croissantit
6 annosta / alle 30 min / erittäin helppo
Ainesosat
- 1 prk Danerolles Croissant classic -taikinaa
- 6 rkl Biscoff-keksitahnaa
- kananmuna voiteluun
- 2 rkl ruokokidesokeria
- 2 dl vispikermaa
- 1 tl vaniljatahnaa (tai 2 tl aitoa vaniljasokeria)
- 1 rkl sokeria
- 6 Biscoff- tai Bastognekeksiä
Ohjeet
Lämmitä uuni 200 ℃:seen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Avaa Danerolles croissant classic purkki repäisemällä kääre auki. Kierrä purkin päitä vastakkaisiin suuntiin, jolloin taikina tulee helposti ulos. Kääri taikina auki ja leikkaa kuudeksi kolmioksi katkoviivojen mukaan. Levitä jokaiselle kolmiolle lusikallinen Biscoff-tahnaa. Rullaa kolmiot croissanteiksi ja nosta uunipellille. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle ruokokidesokeria. Paista noin 15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet kauniin värin. Jäähdytä ennen täyttämistä.
Vatkaa vispikerma, vanilja ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Pursota kerma halkaistun croissantin väliin. Ripottele päälle keksimurskaa.
Ihana,helppo ohje ja erittäin hyvät vinkit!!! Tänään kaupasta lähtee mukaan Danerolles croisantit takuuvarmasti!
Kiitos Laura ja ihana kuulla, toivottavasti maistuvat!