Tuorejuustokranssi
20 annosta / alle 30 min / helppo
Ainesosat
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 pss Taffel Dippikastikejauhetta (esim. ranch)
- 100 g juustoraastetta
- 1 paprika
- 1 ruukku ruohosipulia
- muutama oliivi ja kirsikkatomaatti
Tarjoiluun
- Kantolan Valitut keksejä (esim. 5 parasta -lajitelma ja Artesaanikeksejä)
Ohjeet
Sekoita tuorejuusto, juustoraaste ja dippikastikejauhe yhteen. Pese ja hienonna paprika ja ruohosipuli pieneksi silpuksi. Sekoita paprika ja noin puolet ruohosipulista tuorejuustotäytteeseen.
Vuoraa pieni rengasvuoka kelmulla ja lusikoi täyte vuokaan. Painele tiiviiksi. Kumoa rengas tarjoilualustalle ja poista kelmu. Ripottele pinnalle loput ruohosipulista. Viimeistele tomaatilla ja oliiveilla. Tarjoile suolakeksilajitelman kanssa.
Suklainen pääsäispupudippi
10 annosta / 30 - 60 min / keskitaso
Ainesosat
- 4 dl kuohukermaa
- 145 g Pandan tummaa suklaata
- 145 g Pandan valkosuklaata
- 145 g Pandan Vadelmamurusuklaata
- Panda toffeesydämiä ja Panda Pajunkissan Pallorakeita
Tarjoiluun
- Kantolan Valitut suolakeksejä (esim. Perinnekeksi, Suolakeksi tai Pikkukeksi)
Ohjeet
Pilko suklaat omiin kulhoihinsa. Kuumenna kerma. Kaada kermasta 1½ dl tumman suklaan päälle ja 1¼ dl valkosuklaan ja vadelmamurusuklaan päälle. Anna seistä hetken ja sekoita sitten tasaiseksi. Jäähdytä suklaat jääkaappikylmäksi (voit tehdä nämä valmiiksi jo edellisenä päivänä).
Vatkaa jäähtyneet suklaat vaahdoksi ja pursota tarjoilualustalle tai suoraan keksien päälle. Viimeistele pääsäismakeisilla.
Kommentit(0)