Runebergintorttuja

19. 08. 2014
Runebergin päivä lähestyy ja viimeistään 5.2 on taas syötävä näitä herkullisia leivoksia.

Todellisuudessa Runebergintortut ovat osa asettamaani Koko Suomi leipoo-haastetta. Harvemmin sitä muuten tulee leivottua näitä keskellä kesää. Mutta toisaalta, eikös Runebergkin syönyt näitä (ainakin tarinoiden mukaan) joka aamu?

Ohje löytyy täältä. Tosin ihmettelin vähän tuota kappalemäärää. Tein pieniä, ja sain silti vain 11 kpl. Eli olikohan tuossa joku virhe? Onko kukaan muu testannut tuolla ohjeella? Maku oli kyllä kohdallaan ja kosteeta oli. Tortut paistoin muuten silikonisella muffinssipellillä ja siinä tuli juuri sopivan kokoisia, nuo kaupan Runebegin tortut kun ovat aika isoja. Näissä hillon, pomadan ja tortun suhde on tasapainoisempi.

Kategoriat

Kuppikakut

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia