Mustikka-suklaamuffinit

Mustikka-suklaamuffinit

29. 10. 2020
Herkullisen mehevät mustikka-suklaamuffinit valmistuvat nopeasti vaikka viikonloppuaamuna. Helppojen muffinien salaisuus on rapea muromysli.

Tiedättekö ne aamut, kun jumitat aamupalapöydässä etkä vain jaksaisi nousta ylös? Luet jokaisen pakkausselosteen läpi ja etsit muka jotain mielenkiintoista. Tämä resepti on tehty juuri niihin aamuihin, tekemään siitä tylsistyneestä hetkestä vähän hauskemman.

Sain viime vuonna tehdä Dr.Oetkerin Vitalis Crunchy -myslipakkauksiin uudet reseptit ja kuvat ja lähtöajatuksena itsellä oli juuri tämä aamun tylsä hetki. Halusin kuvan tuovan aamuun jotain raikasta ja kaunista, joka ehkä herättäisikin pienen leivontainnostuksen. Reseptit on suunniteltu niin, että mitään erikoisia raaka-aineita ei tarvita, vaan leipomaan pääsisi usein vaikka suoraan aamupalapöydästä. Reseptit ovat myös todella helppoja ja niiden leipominen sujuu hetkessä vaikka viikonloppuaamuna, kun päätätkin haluta aamupalaksi herkullisia muffineita tai ihanaa kakkua.

Näiden muffinien ohje löytyy siis Vitalis Crunchy Double chocolate pakkauksesta. Tämän lisäksi pähkinäisestä Nutmix -pakkauksesta löytyy ihana "aamupala"-kakku ja multifruitpaketista todella helpot välipalakeksit. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

mustikka-suklaamuffinit
mustikka-suklaamuffinit

Mustikka-suklaamuffinit

12 annosta / 30 - 60 min / helppo

Ainesosat

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl fariinisokeria
  • 5 dl Vitalis Crunchy Double Chocolate mysliä
  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl öljyä
  • 2 dl mustikoita

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 °C:seen.  Sekoita vehnäjauho, leivinjauhe, fariinisokeri ja 3 dl mysliä yhteen. Lisää jogurtti ja öljy. Kääntele viimeisenä joukkoon mustikat. Älä sekoita liikaa, ettei taikinaan muodostu sitkoa.
Lusikoi taikina muffinipellille asetettuihin paperivuokiin. Ripottele päälle loput myslistä. Paista muffineita 20–30 minuuttia.

Yhteistyössä

droetker logo

Kategoriat

Kuppikakut Yhteistyö

Avainsanat

muffini mustikka

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia