Kakun koristelun SM-kilpailut

18. 09. 2015
Saavatko kakkusi vieraat huokailemaan ihastuksesta? Onko kakun koristelu sinulle yhtä tärkeää kuin herkullinen maku? Tämä kisa on juuri sinulle!

sm_logo

Ensimmäistä kertaa järjestettävät kotileipureille tarkoitetut kakunkoristelun SM-kilpailut ovat alkaneet. Alkukarsinnat ovat käynnissä 30.9.2015 asti, joten nyt on loistava aika osallistua. Lähetä siis kuva upeimmasta kakkuluomuksestasi osoitteessa www.unelmakakut.fi/kakunkoristelunsm. Kuusi taitavinta kisaajaa saa paikan finaaliin, joka järjestetään Viini, ruoka ja hyvä elämä -tapahtuman yhteydessä 25.10.2015.

Jos mieluummin käytät aikasi nautiskellen ja ihaillen muiden luomuksia, osallistu arvontaan Makeaa -blogin facebookissa. Arvonnassa 2 lipun paketti Viini, ruoka ja hyvä elämä tapahtumaan, Helsingin messukeskukseen 25.10.2015. Samalla pääset ihailemaan finalistien taiturointia.

Psst! Osallistu kisahuumaan myös Instagramissa: #kakunkoristelunsm #unelmakakutfi ja #viiniruoka

Nyt siis hihat heilumaan ja kaikki peliin. Tsemppiä osallistumiseen! Voin kokemuksella sanoa, että kannattaa yrittää vaikka ajatus vähän pelottavalta tuntuisikin.

 

Kategoriat

Muut

Kommentit(2)

  
  • Susanna Kärkkäinen sanoo:

    Ois mukavaa päästä katsomaan

    • Liisa sanoo:

      Onnea arvontaa Susanna. Käythän tuolla facebookin puolella jättämässä kommentin, arvonta suoritetaan tällä kertaa siellä.

Samankaltaisia kirjoituksia