7 päivän brownie -haaste

7 päivän brownie -haaste

29. 11. 2017
Sosiaalisessa mediassa jyllää erilaisia haasteita aina joogasta höpsöihin syömishaasteisiin. Näistä innostuneena päätin kehittää oman haasteen, nimittäin 7 päivän brownies -haasteen.

Varmasti jokainen pidempään blogiani seurannut on huomannut rakkauteni erilaisiin brownie-leivonnaisiin. Vuosien varrella on tullut kokeiltua ja kehiteltyä jos jonkinlaista brownie-reseptiä. Erilaiset versiot browniesta on nostanut tuon ikisuosikin ihan uudelle tasolle. Osa uudisversiostakin on jo asettunut klassikon asemaan, kuten mm. ihanat tuorejuustobrowniet ja herkullinen brookie.

Oikeastaan koko brownie-tehtailuni sai alkunsa tuosta mahtavasta keksitaikinan ja brownien yhdistelmästä, brownie cookiesta eli tuttavallisemmin brookiesta. Näin herkun vuosia sitten amerikkalaisessa blogissa ja olin heti vakuuttunut. Brookie jylläsikin pitkään suosikkileivonnaisten kärjessä ja kyllähän se edelleenkin maistuu. Jopa siinä määrin, ettei blogiin ole vieläkään ehditty ottaa parempaa kuvaa kyseisestä leivonnaisesta, se kun tuppaa aina katoamaan ennen kuvauspöydälle ehtimistä.

Vaikka erilaisia reseptejä on tullut tehtailtua vaikka kuinka paljon, ideat brownien suhteen eivät ole käyneet vähiin, päinvastoin. Uusia resepti-ideoita nousee mieleen jatkuvasti. Erityisesti pidän kahden leivonnaisen yhdistämisestä ja brownie on tällaisiin fuusioleivonnaisiin täydellisen sopiva. Olenkin halunnut jo pitkään testailla useampaa reseptiä, mutta kiire tulee aina tielle. Nyt päätinkin ottaa ihan aikaa tuolle mahtileivonnaiselle ja haastan itseni (ja kaikki halukkaat) julkaisemaan uuden browniepäivityksen joka päivä viikon ajan. Pidemmälläkin aikavälillä haasteen voi toteuttaa (ja ehkä suosittelen sitä ihan sokeritasapainon säilyttämisen kannalta) eli tätä haastetta ei tarvitse noudattaa yhtä orjallisesti kuin esimerkiksi 30 päivän jooga tai lankkuhaastetta. Lipsuminenkin sallitaan.

Huomista reseptiä odotellessa kannattaa käydä tutustumassa blogissa jo julkaistuihin brownieresepteihin.

Kategoriat

Muut Piirakat

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia