Roskiskakku

08. 10. 2014
Kun 5-vuotias poika juhlii synttäreitään on toiveissa tietenkin jotain ihanan kamalaa. Lastenkutsuilla herkuteltiinkin siis roskiskakulla.

roskiskakku

Kerroinkin jo aiemmin, että pääsen tekemään joka äidin unelmaa, eli leipomaan roskatynnyrin näköistä kakkua. Joni on ollut jo pari vuotta innostunut pienistä trash pack-hahmoista, tuttavallisemmin roskisörkeistä, jotka ovat siis suunnattoman rumia, roskiksissa ja viemäreissä asuvia örkkejä. Tänä vuonna päätettiin sitten pitää roskisörkkisynttärit ja kakku piti sopia teemaan. Ajatus saattaa olla vähän luontaantyöntävä, mutta päivän sankari oli erittäin tyytyväinen ja vieraatkin innoissaan maistelemassa. Halloweenin lähestyessä tämä kakku muuttuu muutenkin ajankohtaiseksi.

roskiskakku3

Onneksi kakku maistui paremmalta kuin näytti. Käytin täytteiksi hyväksi huomattuja, daim- ja limemousseja, sekä suklaista kakkupohjaa.

roskiskakku2

Synttäreillä oli ohjelmassa herkuttelun lisäksi roskien heittoa ja ihanaa limaongintaa. Sitä varten keitin lähes 20 litraa vihreää kiisseliä, minkä seasta lapset etsivät örkkejä. Jokainen uskalias onkija sai tietenkin palkinnon kotiinviemiseksi.

Kategoriat

Täytekakut

Kommentit(1)

  

Samankaltaisia kirjoituksia