Nopeat tortillanachot

07. 02. 2017
Makeat nachot valmistuvat nopeasti tortillalevyistä. Nämä ovat täydellinen naposteltava pieneen makeannälkään.

tortillanachot

Tortillat kuuluvat meillä perjantai-illan ruokasuosikkeihin. Paketeista jää kuitenkin lähes poikkeuksetta jokunen levy yli ja jos noita ei tule heti syötyä ne unohtuvat lähes takuuvarmasti jääkaappiin pyörimään. Etsiskelin sopivaa keinoa käyttää nuo ylimääräiset levyt ja törmäsin tähän ihan mainioon ohjeeseen. Kokonaista jälkiruokaa en halunnut tortilloista pyörittää, sillä nämä maistuvat ihan sellaisenaankin loistavasti.

Tämä ohje on myös loistava tapa tuhota minipizzoista ylijääneet reunat. Tortillalevyistä saat myös loistavia suolaisia sipsejä, joiden ohjeen löydät pian ilmestyvästä Pikkusuolaista -kirjastani.

Nopeat tortillanachot

  • 4 tortillalevyä
  • 25 g voita
  • 1 tl kanelia
  • ¾ dl sokeria

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Leikkaa tortillat paloiksi ja siirrä palat kulhoon. Sulata voi ja kaada tortillojen päälle. Sekoittele, kunnes tortillat ovat kauttaaltaan voisulan peitossa. Sekoita kaneli ja sokeri yhteen ja lisää tortillojen joukkoon. Pyörittele, kunnes kaneli-sokeri on levinnyt tasaisesti. Levitä palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista rapeiksi (5–10 minuuttia). Käännä sipsit ympäri puolessa välissä paistoa.

tortillanachot2tortillanachot3

Kategoriat

Muut

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia