Maustetut cream crackersit ja cream cheese board

Maustetut cream crackersit ja cream cheese board

29. 01. 2023
Perinteiset cream crarker-keksit saavat uutta makua dippijauheista. Maustettujen keksien kaveriksi kaapaistaan vielä tuorejuustoa ja herkkupäällisiä.

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kantolan kanssa.

Pientä naposteltavaa leffailtaan tai kahvihetkelle? Nämä dippijauheilla maustetut Cream Cracker keksit ovat täydellinen herkku hetkeen kuin hetkeen. Olen aina pitänyt Cream Crackereita jotenkin vähän tylsänä keksinä, lähinnä se on ollut vain alusta hyville päällisille. Mutta kun keksin maustaa keksejä dippikastikejauheilla, näistä on tullut ihan suosikkejani. Makuvaihtoehtoja on dippihyllyn täydeltä! Mun lemppari on ehdottomasti ranch tai sour cream. Maustettuna kekseistä tulee ihan sipsi-tasoinen herkku ja niitä on helppo napostella ihan sellaisenaankin. Perinteiset cream crackerit toimivat tässä ihan loistavasti, mutta itse rakastuin vielä enemmän maustettuihin RuisCrackereihin. Kannattaa siis kokeilla molempia.

Tällä kertaa parina kekseille toimii kuitenkin supertrendikäs cream cheese board, eli butter boardiin tehty tarjoilulauta. Laudalle on pursotettu sopivasti maustettua tuorejuustoa ja tuorejuuston päälle kasattu erilaisia päällisiä, jotka keksillä lautaa kaapaistessa tarttuvat herkullisesti mukaan. Omaan makuun sopivat hieman tex mex-henkiset päälliset, kuten chili, maissit, lime ja koriateri. Juuston maustamisessa käytin myös valmista dippikastikejauhetta ja tuli vaan mieleen, miksen ole aiemmin tehnyt näin. Kastikejauheilla maustetut tuorejuustothan ovat loistopari vaikka patongille tai ihan leivontaankin.

Cream crackers
cream crackers dippijauheella

Maustetut cream crackersit ja cream cheese board

annosta / alle 30 min / erittäin helppo

Ainesosat

Maustetut cream crackersit

  • 1 pkt Kantolan Cream Cracker tai Ruiscracker -keksejä
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 pss Taffel-dippikastikejauhetta (esim. Ranch)

Cream cheese board

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½-1 pussia Taffel dippikastikejauhetta
  • 1 dl pakaste- tai säilykemaissia
  • 1 punainen chili
  • persiljaa

Ohjeet

Laita keksit kannelliseen rasiaan. Sekoita öljy ja dippikastikejauhe ja kaada mahdollisimman tasaisesti keksien päälle. Anna keksien maustua välillä käännellen noin 30 minuuttia.

Sekoita tuorejuusto ja dippikastikejauhe yhteen. Pursota tuorejuusto tarjottimelle tai lautaselle. Kasaa päälle sulatetut- tai valutetut maissit, pilkottu chili ja silputtu persilja. Tarjoile maustettujen keksien kanssa.

maustetut-cream-crackersit
butter board

Yhteistyössä

Kommentit(0)

  

Samankaltaisia kirjoituksia