Mansikka-Kulta Muroleivokset
20 annosta / alle 30 min / erittäin helppo MU
Ainesosat
Pohja
- 2 pkt Kantolan Kulta Muro-keksejä
Marinoidut mansikat
- 300 g tuoreita mansikoita
- 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
- ½ limen mehu
- 1½ rkl sokeria
Täyte
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl vaniljatahnaa tai -aromia
- ½ dl sokeria
- 2 dl kuohukermaa
Koristeluun 10 mansikkaa
Ohjeet
Marinoidut mansikat
Pilko mansikat (noin 1x1cm kuutioiksi) kulhoon. Sekoita joukkoon vanilja, limen mehu ja sokeri. Laita jääkaappiin noin 15 minuutiksi.
Täyte
Sekoita tuorejuusto, kardemumma, vanilja ja sokeri yhteen. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele kahdessa osassa tuorejuustoseokseen. Siirrä täyte pursotinpussiin.
Kasaaminen
Aseta puolet Kulta Muro-kekseistä tarjoilualustalle. Pursota jokaiselle tuorejuustotäytettä. Lusikoi päälle marinoituja mansikoita. Nosta toinen keksi kanneksi ja pursota toinen kerros tuorejuustoa. Viimeistele mansikoilla. Anna leivosten vetäytyä jääkaapissa noin 30 minuuttia - 1 h ennen tarjoilua, jolloin keksit pehmenevät juuri sopivasti lusikalla syötäviksi.
Ihana herkku! Nopea ei tarvi paljon, mutta lopputulos on varmasti hyvä!
No ihan totta. Muutama hyvä raaka-aine riittää loistavasti!