Makeaa Joulua 24. 12. 2016 Joulukalenterin viimeisen luukun myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille erittäin Makeaa joulua. Jatketaanhan herkuttelua joulun jälkeenkin.
Piparkakkuvaahtokarkit Piparkakulta maistuvat vaahtokarkit kruunaavat jouluisen herkutteluhetken. Pehmeät karkit saavat ylleen kaksinkertaisen kuorrutuksen, sillä suklaaseen kastetut makeiset dipataan vielä rouhittuihin piparkakkuihin.
Piparikääretorttu Piparkakun makuinen kääretorttu on joulun helppo ja nopeasti valmistuva jälkiruoka. Täytteeksi sopii glögihillon sijaan myös luumumarmeladi.
Kanelimoussekakku kinuskilla Pehmeä, mausteinen ja helppo kanelilevypohja, reilu kerros kaneli-valkosuklaamoussea ja kanelikinuskia; niistä on herkullinen kakku tehty.
Kommentit(0)