Halloween piparkakkutalo

25. 10. 2015
Halloweenin piparkakkutalo näyttää ensikatsomalla suloiselta mökiltä, mutta todellisuus paljastuu takapihan puolella.

halloweentalo

Piparkakkutalot kuuluvat vuoden suosikkiprojekteihin. Aloitan talojen suunnittelun jo hyvissä ajoin ja joka vuosi pitää päästää kokeilemaan jotain ihan uutta. Piirtelen kaavoja ja leikkelen mallitaloja askartelupahvista, suunnittelen ulkoasua ja koristeita jo pitkin syksyä. Sopivia koristeita etsiskellään aina tilaisuuden tullen karkkihyllyistä ja -kaupoista. Viime vuosina en ole jaksanut edes odottaa jouluun asti vaan taloja on tehty jo hyvissä ajoin syksyllä ja jopa keskellä kesää. Pari vuotta sitten osallistuin myös piparkakkutalokilpailuun tällä isälleni tekemällä majakalla. Toisinaan projektit ovat olleet jopa vähän liian mahtipontisia.

Tämänkin vuoden taloja aloin ajattelemaan jo hyvissä ajoin. Innostus vei kuitenkin mukanaan ja ajatus Halloween-talosta nousi mieleen. Ensin suunnittelin ihan perinteistä kummitustaloa, mutta sitten keksinkin jotain ihan erilaista. Jos yhdistäisinkin kaksi taloa. Etupuolelta talo näyttäisi suloiselta ja houkuttelevalta, mutta toiselta puolelta paljastuisikin kummitustalo. Suunnittelin talon niin, että tietystä kulmasta katsottaessa näkyy vain toinen puoli. Eli talon toinen katto, seinä ja pääty on tehty suloiseksi, toinen taas pelottavaksi.

halloweentalo2

Talo toimi loistavasti myös lasten mielestä. Toinen sai prinsessatalon ja toinen kummituslinnan. Ja rakentaminenhan oli tietysti aivan mahtavaa. Alla olevalta instagram-videolta voit kurkata, miten talo muuttuu pyöriessään.

Kategoriat

Halloween Muut

Avainsanat

piparkakku piparkakkutalo

Kommentit(3)

  

Samankaltaisia kirjoituksia