Haikakku

Haikakku

17. 11. 2013
Viime viikonloppuna sainkin leipoa kakkuja ihan urakalla. Vanha pelikaverini pyysi kakkuja kaksospoikiensa ristiäisiin ja veljentyttö vietti syntymäpäiväänsä. Syntymäpäiväsankarilla oli toiveena haikakku. Olikin kiva päästä pitkästä aikaa toteuttamaan todellista fantasiakakkua ja aihe tuntui todella hauskalta. Jotenkin kakun kanssa tuli kuitenkin kiire, enkä päässyt toteuttamaan alkuperäistä ideaa, jossa olisi ollut sokerimassasta tehty hai uiskentelemassa meressä.

Loppujen lopuksi tästä kakusta tuli ehkä jopa hauskempi kuin alkuperäinen idea olisi ollut, ja olin harvinaisen tyytyväinen lopputulokseen. Mitä nyt pursotukset olisivat voineet olla vähän siistimmät, mutta kun kädet vapisee, niin ne vapisee. Tosin ulkoasun suunnittelusta en voi ottaa minkään näköistä kunniaa. Törmäsin juuri tällaiseen kakkuun selaillessani Pinterestiä (johon olen muuten koukuttumassa pahan kerran). Oma kakkuni on siis vain kopio ja alkuperäinen kakku löytyy mm. täältä. Tätä ideaa oli kyllä käyttänyt hyvin moni muukin, on hauska nähdä miten nopeasti ideat internetissä leviävät. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että jos käyttää muiden ideoita on aina syytä mainita alkuperäinen lähde. Eli kunnia sille, kenelle kunnia kuuluu.

Olin muuten aika laiska täytteidenkin suhteen. Välissä oli vadelmahilloa ja blå bandin suklaamoussea. Hyvältä oli kuitenkin ainakin kuuleman mukaan maistunut, itse kun ei harmittavasti päästy tällä kertaa juhlimaan.

Kategoriat

Halloween Täytekakut

Kommentit(3)

  

Samankaltaisia kirjoituksia