Suklainen keksikakku
12 annosta / 30 - 60 min / helppo
Ainesosat
- 1 pkt (225 g) Kantolan Kulta Muro -keksejä
- ½ pkt (150 g) Kantolan Kaurakeksejä
- 1 pss (140 g) Kantolan Maitosuklaa Pallokeksejä
- 200 g maitosuklaata
- 125 g voita
- 2 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
Ohjeet
Paloittele Kulta Muro- ja kaurakeksit kulhoon. Sulata maitosuklaa ja voi mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vatkaa kananmunat, sokeri ja kaakaojauhe yhteen. Lisää munaseokseen suklaa-voisula ja vatkaa pari minuuttia. Sekoita joukkoon paloitellut keksit.
Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun, suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan ja painele se mahdollisimman tiiviisti vuokaan. Painele pinnalle pallokeksit. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
Kommentit(0)