Makeaa Joulua -kirja

04. 10. 2016
Uusi kirjani, Makeaa Joulua ilmestyy tällä viikolla. Pieni kurkistus kirjaan on siis kohdallaan.

makeaa-joulua-kansi

Yksi haaveistani on pitkään ollut oman joulukirjan tekeminen, sillä rakastan joulua ja koko joulunaikaa suunnattoman paljon. Nautin jouluvalmisteluista aina leivonnasta lahjojen paketointiin ja jopa siivoukseen. Joulureseptien kehittely on tietysti yksi suosikkijoulupuuhistani. Kaneli, kardemumma, inkivääri ja neilikka kuuluvat lempimausteisiini ja toisinaan sujautan niitä leivonnaisiin keskellä kesää saadakseni kotiin ihanaa joulun tuoksua.  Tänä kesänä näiden mausteiden tuoksu on leijaillut kotonamme lähes jatkuvasti, sillä suuri unelma on vihdoin toteutunut ja olen suunnattoman onnellinen saadesssani ilmoittaa, että uusin kirjani Makeaa Joulua, löytyy kaupoista tällä viikolla.

Kirjaa on suunniteltu pitkään ja siihen on kerätty kaikki rakkaimmat (ja parhaimmat) reseptit aina lapsuuden jouluista herkullisimpiin trendeihin. Kirjasta löytyvät kaikki makeaan jouluun tarvittavat herkkureseptit ja apua löydät myös lahjojen paketointiin sekä joulukiireen selätykseen. Kirjan selkeät ohjeet takaavat onnistumisen. Jokaisesta reseptistä löydät selkeästi merkattujen erikoisruokavalioiden lisäksi myös aika-arviot ja vaikeusasteen, joten leivonnaisten suunnittelu on erityisen helppoa.

pages

Kirja kulkee läpi koko joulunajan. Herkuttelu alkaa jo pikkujouluista, jolloin kokoonnutaan yhteen ystävien kanssa. Joulun maukkaimmat lahjat syntyvät joululahjavalvojaisissa, jossa valmistuvat helpot ruokalahjat ja syntyypä siinä sivussa muutama nopea herkku palkinnoksi paketoijillekin.

Aaton kahvipöytä notkuu herkkuja aamusta illan pikkutunteihin asti. Juhlapöytään katetaan rakkaimmat leivonnaiset vuosien takaa, mutta joka vuosi pöytään on kannettava myös muutama hauska uutuus. Tänä vuonna piparkakut saavat mausteekseen lakritsia, omenakakku säväytetään inkiväärillä ja macarons-leivoksissa maistuu glögi.

 

Tilaa kirja Adlibrikseltä hintaan 22,90e (sis.postikulut). Ostamalla kirjan edellä olevan linkin kautta, Adlibris maksaa minulle myynnistä pienen provision.

Ja joulua ajatellessa kannattaa muistaa myös aiemmat kirjani

Makeaa –leivontakirja

Makeaa marjoista ja hedelmistä

Kategoriat

Joulu Muut

Kommentit(12)

  

Samankaltaisia kirjoituksia