Popcorn-keksikakku
20 annosta / alle 30 min / erittäin helppo
Ainesosat
- 12 dl (reilu puoli pussia) Taffel Popcorn seasaltia
- 1 dl Taffel suolapähkinöitä
- 1 pkt (205 g) Kantolan vaniljakaakao ja merisuola Ballerina -keksejä
- 150 g vaahtokarkkeja
- 50 g voita
- 50 g Pandan valkosuklaata
- 50 g Pandan maitosuklaata
- ½ pss Kantolan pallopipari valkosuklaata
- ½ pss Kantolan pallopipari maitosuklaata
- ½ pss Kantolan Möhkis suklaarakeita
- ½ pss Pandan Choco lakrits mansikka-suklaapalloja
- karkkikeppejä
Ohjeet
Voitele suuri kahvikakkuvuoka. Sekoita popcornit, pähkinät ja rouhitut Ballerinat yhteen.
Mittaa vaahtokarkit ja voi kulhoon ja sulata mikroaaltouunissa 20–30 sekunnin välein sekoittaen, kunnes vaahtokarkit ovat sulaneet. Sekoita vaahtokarkit popcorn-keksiseokseen ja kaada vuokaan. Painele seos vuokaan ja kumoa tarjoilualustalle.
Sulata Valkosuklaa ja maitosuklaa omissa pursotinpusseissaan laittamalla pussi vesihauteeseen tai mikroon (jos käytät mikronkestäviä pusseja). Leikkaa pussin kärki auki ja pursota kakun päälle. Kiinnitä pallopiparit, möhkikset, lakupallot ja karkkikepit suklaaseen. Anna kakun asettua muutama tunti jääkaapissa. Asettumisen jälkeen kakun voi säilyttää huoneenlämmössä. Leikkaaminen on helpointa sahalaitaisella veitsellä.
Kommentit(0)