6 munan sokerikakkupohja:
6 kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita yhteen kuivat aineet ja lisää siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Paista 200c uunin alatasolla, noin 45 minuuttia. Voit kokeilla kypsyyttä coctailtikulla. Kun tikkuun ei tartu kakkua, kakku on valmis.
Mangomousse:
3 prk piltti mangososetta
1 prk maitorahkaa
2,5 dl flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
sokeria maun mukaan (noin 1dl)
6 liivatetta
0,5 dl kiehuvaa vettä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita yhteen mangosose, rahka, tuorejuusto ja sokeri. Vatkaa flora vispi pehmeäksi vaahdoksi. Purista liivatteista liika vesi pois ja sulata ne kiehuvan kuumaan vesitilkkaan. Vatkaa nestemäiset liivatteet mangoseokseen. Kääntele joukkoon flora vispi.
Leikkaa kakkupohja neljään osaan. Kostuta pohjat appelsiinimehulla ja täytä välit mangomoussella. Kakku on helpoin kasata rengasvuokaan ja antaa hyytyä siinä seuraavaan päivään.
Ihana kakku ja upean pirteät värit 😀 Sirkusteemasta löytyykin vaikka kuinka paljon ammennettavaa, kun hahmoja, värejä ja muotoja on niin paljon.